Ve starém domě
Anotace: Bydlení ve starém domě
Ze starého domu se loupou
zaschlé strupy šedivé omítky
chci vytěsnit myšlenku hloupou
jak zapojím se jednou do bitky
Ve starém domě za úsvitu
leželi jsme spolu jenom nazí
z toho kdysi krásného úkrytu
nás teď akorát naše líce mrazí
Ze starého domu jsme odešli
když začaly padat kusy zdiva
a sotva bylo venku po dešti
slunko se z oblohy zase dívá
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: čarodějka07, Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)