Anotace: Ale jinak nic proti mužům..
Někde musíme nabrat nějaké erotické a partnerské zkušenosti. Jak bychom se zorientovali a našli mezi vámi, ty opravdu největší skvosty? Jde nám taky o náš trvale udržovatelný rozvoj.
Myslet vše úplně vážně? Ale nééé! Tak to už přestává být legrace.
25.09.2020 00:57:17 | šerý
No, jasně ;-))) Už tomu rozumím..a my by jsme měly být panny, aby nám hned bylo jasné, že to co ukazujete v posteli je to nejlepší, co nás mohlo potkat ;-)))
25.09.2020 19:38:36 | Štěpánka Běla Houbková
Neřekl bych že je to výsadou mužů. Sice si hrajeme na tvrďáky, ale pak se sypeme jak domeček z karet
23.09.2020 15:45:39 | petrzal
Tož upřímně -tvrdých tvrďáků jsem potkala mraky, ale že by jste vztahy braly nějak vážně ??? Jeden ze sta...a my ženské, jejda, my umíme být pěkný potfory ;-)
23.09.2020 22:43:09 | Štěpánka Běla Houbková