Corona
Mikroby útočí,
pozor, pozor,
to jest samý bacil i vir!
Smrká to i sípá,
ve strupu je rýma.
Rýma není žádná príma,
ta skolí i zápasníka.
Do kašle se vykašle,
v kapesníku se tak pře,
na tom dřezu,
co tak dře.
Tubera tu bubnuje,
do bubnů i v hrtanech.
Jejda šmrnc,
horečka stoupá k vrcholu,
Mont Blanc hoří na čelu.
Ouvej, ouvej,
to je potu,
ten se ždímá za pochodu.
Korona Bogotá,
to je hrozba hrozebná,
co se bojí i Nebojsa.
A dokonce i armáda,
co salutuje,
napnutím, ve vypnutí,
paže do ráže.
Ta-ta-ta-tá,
náboje střílí,
nikam však nedostřelí.
Bakterie jsou prevít,
množí se a soptí.
Corono, ty obludná obludo,
zmiz, ať je klid,
co dychtí a modlí se lid.
Zmiz a nevracej se!!
Už nikdy víc!!!
Přečteno 171x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Tomcat, ARNOKULT, Vydima27, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)