Den se vznesl

Den se vznesl

Anotace: Báseň o prchajícím dnu

Den se vznesl do oblak
jako by snad křídla měl
letět, jak ten papírový drak
bych taky jednou chtěl

Až najednou hora potemněla
to podzim denní světlo zháší
však o tom tušení jsi neměla
Jak den se nad oblaky vznáší

Den se vznesl jako prach
když jej průvan bytem víří
aby usedl kdesi v temnotách
a se svým osudem se smíří
Autor Petr27, 24.09.2020
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: BluefoXx, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Utíkají nám dny.. ;)

25.09.2020 11:59:46 | jenommarie

líbí

bohužel :)

25.09.2020 21:06:43 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel