Chci odejít a už se nikdy nevrátit..
Zahladit stopy a setřít prach.
Vnímám tu svobodu, kde hoří strach.
Kde vždy, když se ohlédneš.. Nejsem.
Až odejdu, tak zjistíš co sis vzal,
co sis nenechal.
Jak snadno se opouští, a vidí jen bolest.
A říkáš si, kam srdce bys dal,
kdyby život tak nespěchal.
Těch šrámů si v sobě všichni neseme,
před světem dobře je skryjeme...
28.09.2020 13:05:29 | Emily Říhová