Domácí pohodová
Anotace: Obsadila jsem s ní 3. místo v soutěži báseň roku na servru Písmák..z 21 básní..na to, že skládám od 1.9.2020 to celkem jde..;-)))
Nad talířem fazolačky
co mi vlastně nechutná
vzpomínám si, téměř plačky,
jak jsme tu byli Sami dva
Rád jsi to měl v kuchyni
když jídlem jsem ti voněla
hlavou téměř ve skříni…
Jak já se tenkrát styděla!
První roky v našem bytě
přespáváme v obyváčku
stále denně: Lásko, chci Tě!
Ale rozbít při tom pračku?
Kdo nezažil, diví se
život stále něco mění
Ještě, že nám na míse
zbylo prkno k posazení!
---
Jen co umřu, zpět mě máš,
pak vrátíme se k těmto dnům
Tak doufám, že se neflákáš
a předvádíš to andělům
Přečteno 280x
Tipy 10
Poslední tipující: ccigg, V.N.Losinský, Emily Říhová, Donne, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, mkinka, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)