Kochanka moja, kufry sbal!
Dnes usmálo se na nás štěstí!
Dneska jsem zase o krok dál,
vždyť ministerstvem běží zvěsti,
že ti, s nimiž se počítá,
palubní lístek v kapse mají.
Prezident – liška podšitá,
prozatím účastníky tají.
Kochanka moja, kufry sbal!
Děti ať pohlídá nám tchýně.
Dneska jsem zase o krok dál.
Zítra letíme do Katyně.
jelikož si nejsem úplně jistej, jestli čtenář pochopil, o čem píšu, dám nepatrný odkaz ...
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-rusku-spadlo-letadlo-s-polskym-prezidentem-nikdo-neprezil.A100410_093156_zahranicni_bar
02.10.2020 10:21:34 | praetorian
Ach ju
... já nikam nepoletím
..vypínám tv
..vypínám sítě
..budu si žít
..jak prase v žitě
..navzdory všemu a všem
a ještě
.. ani ta rouška mě můj hlas
ani radost nevezme
.. nechť se ti nahoře třeba umlátí
.. za chvíli už stejně nebudou mít
co jeden na druhého svést
...jsou v tom všichni
a my musíme žít.
V tom nám nikdo nepomůže. :)
02.10.2020 10:09:36 | jenommarie