Naše dívky
Anotace: Snad Vás tyhle dívky pobaví.
Nemoci nám lásku kazí,
odmítá mě milá Kazi,
a tak místo žhavé vášně.
skládám nyní smutné básně.
Svedla kněze na jaře,
když vám byla na faře,
v zimě potom Hanička,
svobodná je matička.
Píše Zdena do deníku,
velikou jsem měla kliku,
ten můj milý pianista,
známý je prý bigamista.
Přečteno 172x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Dejvis, Emily Říhová, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Vivien, Donne, mkinka, Kapka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)