vyhlížela jste západ dne
pohasínající zář slunce
Vám zlatem vepsala do vrásek
pár tichých slov a vět
do očí odlesk něčeho
čeho už se marně chytá paměť
však stále nepřestává hledat
jakousi odpověď
tam kdesi uvnitř je malý ostrov
plný zázraků a vzpomínek
svět venku se nazadržitelně
vzdaloval
slunce pohasínalo
posledními tahy malovalo
šmouhy na obloze
než se celé rozlilo do pokoje
a Vaše tvář se rozjasnila
Jako smíření odcházejícího vnimam tyto verše, asi byly ale psané s jinymi pocity.
03.10.2020 22:44:55 | Vivien
Moc krásně jemně popsané vcházení paprsků a světla.*ST;) Pěkné dny Zdeničko.
03.10.2020 21:48:48 | jenommarie