Korzet
Obdivujú ťa
A teba mrazí
Ľútosť čo zvnútra zviera.
Obdivuješ ich
Im zase chýba
Vo svoje počiny viera.
Neprijatý.
Poryvy dažďa
Sypeme si na hlavy,
Chválic iných
úprimne.
Skrývame
Čo naozaj si pripúšťame
A čo iným
pripustiť nedáme.
Znova otvorené
Brány zabudnutých miest.
Přečteno 219x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Akrij8, Marcella, Krahujec
Komentáře (6)
Komentujících (4)