nedopíši tě ani nedočtu
však stále tě hledám
ač nenacházím
ty navždy
vzdalující se
mi
kdy zůstali jsme sami
ten první den
hned onen prvý
kdy pocítili jsme
odcizení?
sochy kamenné mlčí
mechem jim ústa obrůstají
v očích čtu prázdno
proč jen se neusmějí?
stačí jen letmé pousmání
vždyť umělec
zanechal tu vše
v co věřil
doufal
snil
co já vlastně vím
proč tesal do kamene
tvary bezejmenné
snad chtěl jim vtisknout
sebe
věčnost
zanechat zde na zemi
v kameni je síla
síla zrození
V kamenech je silná energie a síla.Tiše k nám ,, promlouvají"...
..ST..
16.10.2020 22:20:39 | Jaruška
Být vůlí z mramoru. Pevně na pilířích stát a cítit v duši podporu.
Pěkná vzpomínka na Mistra, který prokrvil kámen.
08.10.2020 01:13:26 | šerý
Zpodobnění do kamene
na věky v dotecích zůSTane.**:)
05.10.2020 15:48:33 | jenommarie
v dotecích věčnosti ... úsměv...Jménojmen...z.
05.10.2020 21:28:37 | zdenka
Ano tak** milá Zdeničko..moc TI DĚKUJI a opatruj se*:)
07.10.2020 10:03:17 | jenommarie