Anotace: Bylo nebylo
Už jako maličká chtěla jsem prince
Koně, brnění a mince
Teď jako třicet let
Chci jen sklenku a led
Můj deník plný slov
Už jen to je dost
Já tebe ráda mám
Řekni kdo tě zná
Mé srdce řekni mi
Kde jsme to my
To vždy
Jen princ a nic
.. tedy asi zavítat do podzámčí ..
21.11.2020 18:53:54 | Vivien
Škoda, že autorka je zde spíše sporadicky.
07.10.2020 11:15:01 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?