Už cítim
že som pripravený
živiť sa tým
čo milujem
aj v malom Slovensku
živiť sa písaním
Už cítim
že si to tiež zaslúžim
ako každý človek
robiť to
pre čo mu srdce
splanulo
Som pripravený
plniť si tie sny
šíriť radosť a vieru
že to je skutočne možné
lebo ono to možné je
som pripravený
postaviť sa tomu
čo ma desí
niekedy len tak málo stačí
aby sme zistili
že nie je vôbec hrozné
to čoho sme sa desili
Už som pripravený
na skutočný vzťah
partnerský
nie len na pár nocí
ale navždycky
som pripravený
a plný lásky
už to konečne cítim
že to neskončilo
tvojim odchodom
som pripravený
byť kým som
nehrať sa
na nikoho iného
som pripravený
čeliť zrkadlu
v niečom zmenený,
v niečom rovnaký
ale cítim
že som pripravený
naozaj naplno byť
Davi, je dobře, že to v sobě takto cítíš a teď jen správně vykročit vstříc Životu .-)
Ráda jsem dala..ST..
12.10.2020 22:41:37 | Jaruška
Naplno žít
za svým si jít... :)
Hodně štěstí, Davi
10.10.2020 21:18:25 | Emily Říhová
Už jsi PŘED ZRCADLEM:))
gratuluji a to je prima
..že to takto cítíš.
Moc pěkné a jen tak dál
a hodně štěstí..nezaSTavuj se před ničím. * ;)
08.10.2020 21:39:08 | jenommarie