Sú chvíle
ktoré stačí zažiť iba raz
a zapíšu sa
do tvojho srdca
na veky
zostanú s tebou
tie momenty
ale žiadny
nebude perfektný
keď ho nezažiješ
so svojimi priateľmi
Sú chvíle
ktoré všetko zmenia
tak zrazu
sú chvíle
tak vzácne- pre mňa
si nedám nikým vziať
sú chvíle
sú chvíle ktoré vedú k slzám
ale aj tie ktoré nás nútia smiať
sú chvíle
chvíle s tebou
ktoré tvoria život
môj život
Za všetky som rád
lebo doviedli ma sem
všetky tie chvíle
vo svojom srdci chcem
sú chvíle
kvôli ktorým
som ten kto píše
tieto slová
a cíti
čo trvá
stále trvá
A teším sa
na všetky tie chvíle
ktoré ma ešte čakajú
teším sa
na všetky tie chvíle
ktoré ešte čakajú
nás...
Ano Davi, jsou chvíle, na které se nezapomíná. I když by je člověk chtěl prožít ještě jednou, nejde to.
Ale čekají nás další, tak ať jsou co nejvíce příjemné.
..ST..
12.10.2020 22:47:20 | Jaruška
Tiež ti želám aby ťa čakali príjemné chvíle :) najradšej všetky ale sme ľudia medzi ľuďmi tak aspoň nech je ich čo najviac Jaruš :) Ďakujem :)
13.10.2020 20:58:03 | Dávid
Ano ..máme se proč těšit a děkuji TI zase Davide pěkná pozitivní báseň. *ST ;)
11.10.2020 21:10:27 | jenommarie