Odcházení
Nadešel čas odcházení – nadešel!
Rodící se pohřeb saje z prsu
nového dne hluché hudby – člověče,
včerejší den barvoslepils ze snu.
Kostižerná šťastná doba odkládá
smysl oslav konců, pokud
slepý rytmus těla matek proplétá
slepý rytmus těla otců.