Někudy přijde na svět láska ..a ta se nevzdá:)
11.10.2020 20:35:44 | jenommarie
Vzdát se by pro Lásku znamenalo pojmout samu sebe jako závodnici, bojovnici.
A ona je. Nezávodí, nebojuje.
To jen my ji dáváme podobu, kterou nezasluhuje. :)
12.10.2020 05:01:06 | Now
Láska..když JE,
pak se smíří se vším
..my to nazýváme bojem
..pravda je, že bereme vše
...tak, jak nám to život přináší a čelíme mnohým překážkám
..protože jí vnímáme a víme
...ale oboustranně a bez výčitek
..Buď JE nebo není.
Moc TI děkuji milý Nowe.:)
12.10.2020 09:09:58 | jenommarie