Pocestný v dešti
Anotace: O pocestném během podzimních časů
Déšť na římse kape
líbezné zvuky,pro mé uši
jak, když pocestný šlape
a hledá, kde kabát osuší
Slyšet v ulicích déšť plakat
než chladný vítr slunko sežene,
nechal se muž dovnitř vlákat,
dokud se slota zase přežene
Pocestný odložil svůj vlhký šat,
na věšák v jednom malém baru
teplo z kamen zahřeje ho snad
stejně jako první slunce při jaru
Přečteno 220x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, mkinka, Psavec, ARNOKULT, Tomcat
Komentáře (0)