Rozjímání nového dne
Anotace: bohatství rozbřesku
Pokoje, jsou obřadní síně
když oknem slunce vlezlo
a nebe se koupe ve víně
a po noci převzalo žezlo
Světla z lampy pomalu hasnou
jen občas koketují se šerem
na cestě do práce lidé žasnou
nad tím pozlaceným klášterem
Temné nebe v blankyt se promění
z křídel nočních můr utichá šum
začal lomoz do blížícího se kuropění
a pomalu probouzí se celý dům
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, šerý
Komentáře (0)