Chodím lesem
na podzim a leje.
Padá listí, nezasejem…
Srdce v kleštích
hledá štěstí.
Proč zase?!
Podzim, zima a jsem dál.
Někdo našel
nebo vzal?
Však zase..přijdou i ty dny
..kdy bude víc té lepší nálady
..a podzimem se nám při dešti
..nejednou v duši zatemní.* ST:)
14.10.2020 22:52:31 | jenommarie