Den blbec

Den blbec

Anotace: Takový černý humor života

Holt někdy se to takhle stane
když ráno z postele levou vstanem.
Vše padá z rukou jako by byly levé
mozek furt spí, smysly uzamčené.
Do kávy sůl místo cukru
z rohlíku půl zbytek někdo slupnul.
Autobus ujel a venku leje
ten řidič co odjel se jistě směje.
Výtky a nenávist od šéfa v práci
polévá tě horko, asi nemoc se vrací.
Oběd ti někdo sněd a v kantýně zavřeno.
Stejně si bez peněz takže máš sbaleno.
Domů jdeš pěšky, jak krásně prší.
Rum doma došel, tak čaj a jé,,, hepčík.
Jediná záchrana postel,
to byl den půlnoc odzvonil už kostel.
Tak zakrýt se a spát.
Zítra se uvidí, zda má tě osud rád.
Autor Eru Alonnar, 14.10.2020
Přečteno 196x
Tipy 9
Poslední tipující: Kyška, Marten, Emily Říhová, mkinka, Donne, jenommarie, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:-)

22.10.2020 22:39:22 | Kyška

líbí

Takový den každý občas má
i ke mě se někdy zná
a tak spolu s klekáním
zažeňme ho do peřin
ať se vyspí do růžova
úsměv najdem brzy znova...
Moc hezky popsaný den "B", Eru ;):D

15.10.2020 23:13:43 | Emily Říhová

líbí

Jj tyto dny jsou jupí :D ;) *ST

14.10.2020 22:58:47 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel