Než přijde listopad
Zkusím zas vykopat
Tu láhev po dědovi
Kroků pět od plotu...
V očích měl dobrotu
Již nejde předat slovy
Vidím ho pod jabloní
Možná se zase skloní
Pohladit mi mou duši
Ozvěny z vyprávění
Rychle se časy mění
Nadarmo stražím uši
...zaváhám na chvíli
Že by jen tři byly?
Děda se někde baví
Poprat se s životem
Musím sám za plotem
Tak si dej na mé zdraví!
Však jí najdeš a na zdraví
milý R.K.
pěkně jsi o dědovi
..jistě vzpomínková. *ST ;)
16.10.2020 20:36:19 | jenommarie