V ovzduší už cítiť zimu
farby a ich tóny
zvádzajúcu nostalgiu
nové lásky chcú mu
zhojiť nejednu starú ranu
tomu básnikovi stratenému
- putuje s gitarou
so slovami chvíľou veselou
avšak s dušou... nesmelou
keď sa skryje
v tieni spomienok
a privonia
k Vianočnej ruži
srdce mu otvoria
tie vône zimy
v opojení starého mesta
ale zas novej ženy...
Krásná* ;) ST
21.10.2020 22:41:52 | jenommarie
Davi,také jsem ráda přivoněla k té Vánoční růži.A cítím ji,tu vůni zimy, vůni ledového rána a doteky sněhových vloček .-)
Velmi pěkná a já ráda dávám ST..
21.10.2020 22:37:03 | Jaruška