stromy rostou
množí se
pomalu
dýcháte příliš rychle
co toho spálíte !
řeči životy
jedou jak motor
naprázdno
jsem v Aténách
u bran
ta zelená žába
na obloze
co myslíte ?
bude to vrtulník ?
nebo ďáblův efekt !
tři vojáci padli
takže víte
že je na světě
Afghánistán
sto let
bude Afghánistán
….................Afghánistán
tři mrtví vojáci
daně na výzbroj
příčí se vší humanitě
alibi má různá jména
třeba láska
..
a
domov je ze sirek
už se bojíte
odskočit do banky
pustit děti
jet na dovolenou
třeba nepoteče voda !
jsem v Aténách
mořské proudy se klikatí
mísí
co chvíli jsou jinde
nebolí oči ?
bratři občané
či jak vás oslovit
kdo
je má
rozeznat ?!!
nepřijedu
jsem v Aténách
váš apoštol
24.10.2020 05:44:53 | ttragelaf