Světlo lampy z ulice
se dotýká tvé nahoty.
Co mě trápí nejvíce,
jsou nafouknuté kalhoty,
tak obracím se na pána,
co kopyto má místo bot.
Žádost je dávno poslána:
k jejímu tělu správný kód.
PS:
Však myslím si, že po týdnu,
ten kód jinýmu nabídnu
a upíšu se za jiný.
Neb nebaví mě dějiny ...