Nějak jsem to nezvládnul
vzlétl jsem a propadnul
pandemie mi neprospěla
vidím jen roušky a holá čela.
Na pokraji vlastní mysli
dobré zážitky si syslím,
aby mě po probuzení každé ráno
nenapadlo hodit si lano.
Lano? Chyba!
Být mladší, zkusil bych to.
"Slečno nechtěla byste si u mne prohlídnout sbírku roušek?"
22.10.2020 17:51:25 | Lesan
Hlavu vhůru..jen né k lanu.
Život dává, samou ránu.
Nenechme si úsměv vzít
dnes je tak..
zas bude líp. **ST :)
22.10.2020 13:39:26 | jenommarie
zaspívej si, zapískej, zatanči
a tak dál
https://youtu.be/KB_JS6q4Pcg
22.10.2020 13:25:23 | Romana Šamanka Ladyloba