Anotace: z komentu k dílku deusexmachine, díky za inspiraci
Když ztrácím naději,
mám tady syna,
jenž mi svým chováním,
žít v přítomnosti
připomíná.
Když ztrácím naději,
jdu se projít ven,
pozoruji kytky, stromy,
foťákem nebo mobilem.
A zase tady jsem.
Vlastně nic,
než tady a teď
nemám ...
atˇje přáno Tobě i nám
at´ o to své nepřicházíme
24.10.2020 05:34:44 | ttragelaf
A to JE moc dobře
..jen si udržovat své
..ať uvnitř SEBE
.. ta NADĚJE nikdy nezhasne
..vždy máme nějaká světýlka
..která nám pomáhají. * ST:)
23.10.2020 22:26:04 | jenommarie