Samota není smutkem duše,
když sobectví se rozplyne;
nesmělý žije jednoduše –
on hledá pouze jediné,
co zlobou pravdu nepřemůže
ve studni něhy nevinné.
24.10.2020 12:00:33 | ARNOKULT
Všechno se může stát
..životem kráčíme
a stopy nové si tvoříme
.. kdo ví..co přijde
..štěstí se má i naproti jít
..tak hodně štěstí přeji TI.
* ST :)
23.10.2020 23:20:01 | jenommarie