Moc se mi líbí, jak jsi svou trnitou slečnu vyobrazil; růže a pistole, dva vcelku protiřečící si symboly. Nápaditá jsou jak slůvka, tak rýmy. Velmi povedené dílko! (*ST)
25.10.2020 15:44:44 | Rozmarýna
Moc se mi líbí, jak jsi svou trnitou slečnu vyobrazil; růže a pistole, dva vcelku protiřečící si symboly. Nápaditá jsou jak slůvka, tak rýmy. Velmi povedené dílko! (*ST)
25.10.2020 15:44:43 | Rozmarýna