Jen velká
nula
Možná pár
řádek
Snad zámek
vzdušný
Pod mechem
žula
S nápisem
Radek
A jinak
už nic
a přitesat mobil, nic?
Tady už to jeden má, také Radek.
26.10.2020 09:56:23 | Lesan
Na život a smrt se vyser, tady leží Zbyněk Fišer.
Egon Bondy.
Umění si napsat dobrý epitaf..
26.10.2020 03:59:39 | Now
Jistě mnohem více
.. škoda každého dobrého člověka
..jen díru a smutek
po sobě zanechá. :(
25.10.2020 11:06:07 | jenommarie