Chcem niečo odovzdať
musí sa to naučiť každý
kto chce niečo prijímať
Chcem sa hýbať,
hýbať medzi riadkami
čo sa to deje a kto si
tuším iba zdáš sa mi
aj keď všetko nevyzerá
ako sme čakali
nedovoľme
aby sme prestali
vidieť to dobré v nás
to dobré vo svete
lebo my sme tými
veľkými tvorcami
Dýchajme pre tie sny
pre lásku aj úsmevy
a ono to príde, verte mi,
verte si...
náš život je len náš
a ako ho využijeme
je tiež len na nás
Každý den může splnit se,
když nezůstaneš stát na místě...
Hezký večer Davi... hodně štěstí s každým krokem... :)
29.10.2020 22:35:26 | Emily Říhová
Pěkně jsi to Davi napsal a souzním s Tebou.
Hlavně naslouchat své intuici, ta pro nás hodně znamená.
..ST..
27.10.2020 23:13:06 | Jaruška
Přesně tak..důvěra..se musí ale i vytvářet a udržovat..a věřit se nesmíme bát..i intuice nám pomůže. :);)
26.10.2020 19:05:40 | jenommarie
Intuícia je šikovná pomocníčka :D verím, že sa jej jedného dňa naučím lepšie načúvať :D
27.10.2020 12:52:35 | Dávid
Davide..i já se stále jen učím..a myslím..že to bude..po celý život :D..věřme..že to bude VŽDY jen dobře. Pá a opatruj se. ;)
27.10.2020 14:22:50 | jenommarie