Tak se mi zdá, že se mi zdáš,
nasládlý Praety, málo? Až, až...
Třeba se dočkáme pentliček, hubiček,
ťťuťu ňuňuňu, poupátek růžiček.
Třeba se dočkáme love story století,
až kolem tebe zas nasládlo proletí.
:-)
29.10.2020 09:22:47 | Dreamy