Vstávání
Smutno je v ranním ráji,
kdy svět dávno žije.
Časovač ze dnů krájí
morfin…, zbytek hnije!
Zdali víš, že mu spánkem
chtivě (ach ne) sloužím?
Cizinče, jedu vlakem
osikavě v bouři.
Neptej se. Ne! Ne! Nikde
nezastaví – zatím.
Kruh je Cizí, Niké.
Morfin…, co víc ztratím.