Hledá tě
Hledá tě
v temných zákrutech
Potoků ticha
Co z tváří stek’
Nech ji
Ať přijde
Jednou z cest
Co vyšlápl
Žal a stesk
Zas přijde
Chvíle
Naděje
První jiskra
I poslední dech
Hledá tě
V mlžných dálavách
Zrak rozostřený
Kdo ví kam
Nech ji
Ať najde
Správný směr
Pevnou obuv
Kompas změn
Hledá tě...
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, mkinka, Rozmarýna, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (2)