Anotace: ...
Ještě včera
běhali jsme se synem
pod žlutým jinanem
a dnes už listy nemá,
Ještě včera
přesunuli bábi z LDNky
na oddělení s covidem
a dnes už je bábi
navždy němá.
Odpočívej
v pokoji!
Ach...to je smutné.
Upřimnou soustrast...
18.01.2021 22:21:47 | Jaruška