Opilý
Pomalu jde, hlava skloněna v kapsách kabátu
Ranní rosa hledá si svou cestu do bot
Pomalu od prstů ke kotníkům vlhne ze vzpomínek na déšť
Na cestu si stíní myšlenkami na včerejší noc
a stále dýchá život alkoholu
Napil se moc, snaží se zapomenout
Vykoná potřebu u přístojícího stromu
Má zlost, snaží se zapomenout
Přečteno 246x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, V.N.Losinský, Psavec, šerý, mkinka, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)