Pěkně z barev se vybarvila
a byla hravá
Rembrandovo obrazu mé ložnice přišla
ta dívka kyprá, nahá.
Zaujals, pobavils*
07.11.2020 18:06:37 | šerý
Děkuji mnohokrát:*)) JÁ kapitán:)) Bravoo, jak ti to jde z vesela:)
07.11.2020 12:41:56 | Dejvis
Náladu musíme stále obrušovat
..jako svůj vlastní drahokam
...snažím se :D;)
PÁ a ať i TOBĚ úsměv neschází
07.11.2020 14:32:50 | jenommarie
Jejda..téda
..ta je přímo pobízející k činům
..všem
..váhajícím mužům.:D :)
No...jsi kapitánem na pláži
..kde velíš mužům
..honem
..teď..podávejte ručníky
..už lezou ven
..tak ..šup
ať se životem zase jen neploužíme.
Ty krásy žen
..a teď ukaž zda jsi chlap
..nebo gentleman. :D
Já ráda četla jsem. *ST
Pěkný víkend TI přeji.
07.11.2020 12:39:02 | jenommarie