Anotace: Není
Hezky, moc hezky vyjádřeno. Těším se na další a další a další a další Tvá díla. Hodně zdaru. TIP.
13.11.2020 11:37:26 | Koala
Honzi,ať je vše dobré a Vaše Láska pokračuje. I příběh Váš, myslím si, že ještě určitě nekončí. Je třeba věřit.
Já si to prožila před pár lety také. Manžel byl velmi nemocný, ale vše jsme přečkali a jsme tomu velice rádi.
Přeji Vám oběma hodně hodně sil a věřte, že vše bude dobré.
11.11.2020 22:38:47 | Jaruška
Závěr je krásně vyjádřená naděje, a v tu třeba věřit. Báseň, kterou píše život.
10.11.2020 16:14:33 | Vivien
Honzo, jestli jdeš na nějakou operaci, noc Ti držím palce a myslím na Tebe!
:-D*
09.11.2020 14:07:11 | Frr
Jiří, já ne, ale moje žena bolavěnka:-( Moc Ti děkuji, všem Vám moc děkuji.
10.11.2020 16:06:33 | Jeněcovevzduchukrásného