Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=1EdUjlawLJM&list=RD1EdUjlawLJM&start_radio=1
city sú pre teba
stále málo
alebo priveľa
alebo žiadne
..
ostala som
zbytočným človekom
..
"čo ti chýba?"
keby si si ma zobral na koleno
ako v amerike santa
povedala by som ti
všetko
ty
a láska
ale žijeme tu a teraz
"nič a tebe?"
ty spokojne zaspíš
sám vo svojom fancy dome
a ja v malom byte na rohu
iného mesta
bdiem celú noc
bez odpovede
dnes aj zajtra
ako keby to inokedy
bolo inak
.
.
Aaaaach jaj...tiež som predstierala spokojnost, veď už som veľká, veď netúžim po " trápnych zbytočnostiach"....bdiem tiež často, hľadiac svojim nenaplneným túžbam do očí, nie si v tom sama
26.09.2021 15:58:53 | gallatea
Láska tragická,
láska neopětovaná je tragická.
Píšeš procítěně velmi dobře se to čte.
Sousta z nás má srdce plných ran,
krvácí ale citu je stále plné.
15.11.2020 11:54:11 | Jiří Hruška
Ty otázky nedají spát
a kdo má odpovědět
si zřejmě
dal bobříka mlčení, snad.
Někdy je to k zbláznění..že:);)
*ST
10.11.2020 20:15:48 | jenommarie