Před-slunovrat
Vyčerpané oči výloh
odvedly zrak k parku.
Kde si Večer krátí
všednodenní barvy zimy.
Která si již vaří piroh
studený a z nářků…,
až v šatech žen ztratím
šedočerné omrzliny.
když jsem byl na Urale pirožky měli teplé i v zimě...
12.11.2020 01:33:23 | enigman
Jo, to já neříkám, já je mám rád taky teplý, tady jsem to použil spíše symbolicky.
12.11.2020 04:32:10 | Xardas