...
chlad tělem mým
proniká jak stín
mrazivým ostřím
s kterým po dobrým
se nedomluvím
---
v nečase zlým
sním o snu letním
za kterým zatím
aspoň v myšlenkách
hřejivých letím
...
Tak co nejvíce hřejivých myšlenek ti Martene přeji. Pěkná báseň.*ST :)
11.11.2020 23:24:31 | jenommarie
..dík...jen veselá rýmovánice...než začnou vánice...;-)
12.11.2020 13:01:54 | Marten