Chtěl bych se na svět dívat tvýma očima
Na sedadle spolujezdce vidět vše míhat se předním sklem
V esenci své, bez popisek, beze jmen
Ale na komunikaci, co spojuje naše dva
Na mapě vzdálené body, signál se vytrácí
A ty mi vypadáváš, tvým touhám nerozumím
Netrap se, není to tvá chyba
Jednou klíče k tvému vnímání naleznu
A konečně pochopím
tak snad ty klíče najdeš,sleduj indície a pak se najdou správné zámky .) zajímavej text
12.11.2020 19:31:53 | xoxoxo
Moc pěkně vyjádřené
..ten jejich vnitřní svět..a my.
Hodně vnímavá a citlivá báseň. **ST:)
12.11.2020 18:52:40 | jenommarie