zítra se pomodlím
za všechny z vás
kteří jste odešli
dotkli se úsměvem
slzami z řas
zítra se pomodlím
za všechny z vás
kteří jste odešli
přemostit čas
zítra se pomodlím
za všechny z nás
kteří jsme odešli
pospolu šlo se nám snáz
Zdeničko..až do konce nebýt sám
..jistě i v tomto ti za pravdu dám. *ST :)
DĚKUJI a pozdrav posílám
12.11.2020 22:52:07 | jenommarie
Zdeni, ta je krásná. Posílám ti moc a moc pozdravů a těším se, až se zase my modrásci sejdeme. Daniela
12.11.2020 22:18:42 | danaska