Průvan v domě
Anotace: O průvanu během noci
Vítr prosmýskl se škvírou
pod oknem, jenž netěsní
zahnal bych jej sekyrou
ať jenom venku si běsní
Také dveře v průvanu skřípou
a okno zase hlasitě naříká
jako když děti při kašli sípou
a teplo z domu bídně uniká
Vstávám během noci smutné
a kráčím vstříc průvanu smrti
který můj plamínek života utne
zatímco venku vítr stromy škrtí
Přečteno 215x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, ARNOKULT, Tomcat
Komentáře (0)