Na smutném nebi měsíc září.
Jen tvoje vlasy na polštáři,
jsou důkazem, že´s tady byla.
Láska se rána nedožila,
odběhla k rodinnému krbu.
Smutně si prázdný pytlík drbu
a přemýšlím, kterou z nich příště,
zatlačím tělem do letiště....
Kdyby zůstal plný, tak by to třeba i "bolelo"...to srdce. :)))
17.11.2020 09:18:04 | Dreamy
No, letiště... :)
16.11.2020 16:17:37 | Isla
Parádní.
16.11.2020 13:23:14 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?