Duše ho opustila,A není to ničí vinaKdyž dotkl se dna A nemohl vstát
Žít tu a býtZdá se být jasnéNež svíčka zhasne
Zítra tu býtJe nadevše krásnéNež svíčka zhasne
Teď schránka tělesnáVe spánku beze snaPoklidně ležíA čas kolem běží
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?