Připadám si lehce
V tom snu jsem ještě
Přitom své oči otevírám
Tvůj sen si vybírám
Ještě jednou chci zas snít
Já vím, že to smím
Ten sen který sním
Vždy já tě chci mít
Sluneční ráno mě probouzí
Ten hlad mě provází
Můj ty jsi ten sen
Zítra je další den
V noci však žiji jen
To díky tobě
To je můj sen
Tvé noční žití
Úsmev rozsvítí
Rozkvete bytí
Jak luční kvítí
Kam slunce nesvití
Tam já chci teď být
A s tebou sníti
O nočním vytí
19.11.2020 20:16:37 | najrob7410
Něžné a výstižné, tak ať to vydrží :o)
18.11.2020 19:25:40 | Crazymike