Anotace: Přemýšlím nad kravinama.
Každý den ráno zavírám oči,
Upnuta k myšlence,
Vlastní smrti.
Život mě drtí a tak platím i s úroky,
Daň za poslední měsíce,
Poslední roky,
V utkvělé představě, že jsem žila.
Každý den nechci být, a stále jsem tady.
I přes to dobré, i přes všechny mé pády.
Hlavou mi jde jen to,
Že míru a klidu,
Nedojdu, dokud se nezabiju.
Tu myšlenku držím v sobě.
(A nebo si to vymýšlím...)
Je to fuk.
Nikdo nemá ani zdání,
Jak moc nebo nad čím,
Přemýšlím.