Zimní ráno
Vzbudil se svět bílý
však zima už je tady
když jsem k tobě milý
nikdo netrápí se hlady
První sníh ale zhyne
dřív než Vánoční svátky
do kaluží lehce splyne
zimní den je tolik krátký
Snad se zimě to zdá
nespatřím kvítky do jara
neuslyším zpívat drozda,
ale slunko se o něj postará
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Donne, ARNOKULT, Psavec, Frr, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)