dotkl ses mne
bez doteku
písní
která všem zní ...
její chvění
závan větru
bez vlastnění
uchopení
svobodou
jež nade vše mi
láskou
bez žárlení
přející všem
bez rozdílu
klidu
míru
radosti
prosta žádostivosti
vším a ničím
naplněna
muž
i
žena
jednou
duší
zocelena
nikým
ničím
nedotčena