Anotace: Příklady táhnou, pod mostem táhne, nýty táhnou, ptáci táhnou.........
My potáhneme taky, ale před tím se roztrhají mraky a vysvitne sluníčko, tak se usměj maličko.
29.11.2020 05:43:18 | takova
Nebývá mým zvykem "opravovat" texty jiných autorů.
Takže vyjimečně: Napřed kostel potom postel.
:O))
**
25.11.2020 13:50:47 | JC senior
V těch slovech se ztrácím jako ve svých myšlenkách při vnitřní inventuře - pak se uklidním, srknu kávy, potáhnu z cíga a dojde mi že takhle přeně to v tom životě také chodí . . .moc díky bavilo mě to.
24.11.2020 10:43:58 | petrzal